cazare predeal brasov

Wiki Article

cazare predeal cu mic dejun inclus
Pretty good workers, close to the slope, excellent food items at restaurant, the place for teenagers to play is a good suggestion

Statiunea Predeal beneficiaza de un climat tonic, stimulent, cu aer curat lipsit de praf si alergeni, cu o ionizare accentuata a atmosferei.

Recomand cu drag cazarea, aveți spatiu destul de parcare, se poate confront grătar aveți absolut tot ceea ce doriți în materie de relaxare. Ca și confort și utilități cât și ca și nivel de curățenie nota ten. Gazda este foarte de treaba comunicarea a fost una excepțională.

În curând vei primi pe electronic mail oferte speciale pentru a fi la curent cu promoțiile și ofertele exceptional la restaurantele partenere.

Apartamentul se regaseste in inima Orasului Sinaia, la primul nivel al unei cladiri construita la inceputul secolului 19, aflata la randul ei in imediata apropiere a unor cladiri istorice precum Cladirea Primariei din Sinaia, ...

Cele 2 vile se afla in Sinaia, intre Taverna Sarbului si Casa Schiorilor, la cativa metrii distanta de telegondola. Va punem la dispoziție și instructor de schi la prețuri avantajoase . Capacitatea de cazare este de 6 ...

The hotel's proximity to a close-by forest with going for walks paths provides a wonderful opportunity for a calming stroll in nature. The friendly staff assures a pleasing and comfortable practical experience in the course of your continue to be. Really recommended for a peaceful and fulfilling getaway.

Elexus Boutique, fostul Robinson, este un hotel in Predeal situat in inima naturii, care ofera o experienta unica de relaxare hotel timis predeal si confort. Hotelul dispune de camere si apartamente elegante, restaurant cu meniu diversificat, spa si piscina interioara, toate avand o priveliste deosebita catre padure.

Montis Hotel & SPA se află în masivul Muntele Mic, la hotel de cazare predeal altitudinea de 1500 m, de unde vei avea parte de o priveliște panoramică spectaculoasă. Dispune de o zonă de hotel mountain view predeal wellness cu piscină, jacuzzi, saună uscată și cameră de relaxare. 

Printre facilitățiile oferite aici se numără jacuzzi, saună și piscină. Hotelul dispune de three tipuri de camere care pot găzdui two oaspeți, și anume, cameră VIP, hotel soimul predeal cameră twin și cameră cu pat matrimonial.

Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri hotel-ursuletul-predeal recenzii afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Unde pot fi folosite voucherele de Vacanţă pe suport Digital? Voucherele de vacanţă pe card pot fi utilizate numai în acele deviceăţi comerciale partenere (structuri de primire turistice, autorizate de Ministerul Antreprenoriatului si Turismului ) care sunt dotate cu POS-uri şi care au deal de acceptare la plată a acestor vouchere încheiat cu Edenred, emitentul voucherelor Edenred Vacanţă.

Avem peste 70 de milioane de evaluări ale proprietăților, toate de la oaspeți reali și verificați.

Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice online, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentru toate buzunarele.

Report this wiki page